Zen Bu Kan Kempo

2012-ből 2013-ba


Pin It

2012-ből 2013-ba2012-2013- HBSport- Ilyenkor, az év utolsó napján sokan megállnak egy kicsit, felidézik az idei év eseményeit, hogy azokból tapasztalatot levonva, a múltat elemezgetve tervezgethessék a jövőt.

Mi is ezt tesszük.

2012.

Nagyon sok egyesülettel, klubbal, sportemberrel sikerült baráti, mondhatni sportbaráti kapcsolatot kialakítanunk. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően több mint ezer cikket tehettünk közé. Ezért természetesen a klubokat illeti az elismerés.

Ez azt jelenti, hogy Megyénkben- Hajdú-Bihar Megyében- is komoly sportélet folyik. Oldalunknak célja pontosan ez, hogy bemutassuk és elismerjük azoknak a nagyszerű sportembereknek a munkáját, akik nap mint nap teszik a feladatukat, vagyis sportolnak. Van aki edzésre jár, van aki edzést tart. Bármelyik oldalon is álljon valaki megérdemli, hogy beszámoljunk róla.

Nem volt célunk, hogy kizárólag csak a versenysportot mutassuk be. Mi önmagában a sportot kívántuk bemutatni, annak sok lehetőségével és formájával.

2013.

Továbbiakban is törekszünk rá, hogy minél több egyesületet és sportolási lehetőséget mutassunk be megyénkből. Akikkel együtt működtünk eddig, azokkal továbbiakban is szeretnénk még teljesebb mértékben együtt működni.

Nem kizárólag tudósítani kívánunk. Ettől többet szeretnénk tenni, a sportolás értékét kiemelni! Szeretnénk ha ezt interjúk, beszámolók formájában az egyesületek mondanák el, hogy a sport több mint elfoglaltság, több mint egészségmegőrző kikapcsolódás. A sport embert, személyiséget formáló, értékrendet adó mozgásforma.

Ehhez szeretnénk mi megjelenést, lehetőséget adni oldalunkkal a továbbiakban is!

Ebben a megosztott világban pedig legyünk egységesek, mi sportemberek! Reméljük minél többen csatlakoznak új szlogenünkhöz:

Együtt a sportért!

 

Köszönjük az elmúlt év közreműködését! Köszönjük, hogy sokan megtiszteltek bennünket híreikkel! Kívánjuk minden Megyénkben működő Egyesületnek, sportembernek, hogy teljesüljenek 2013-ban is céljaik!

HBSport

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
2012-ből 2013-ba, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Nekünk minden vélemény számít:

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>